Sparks

Sparks Slot

Ett kärleksbarn

Starburst och Twin Spin har haft en gnistrande romantisk relation och resultatet kom i form av ett kärleksbarn vid namn Sparks.

Om våran beskrivning av spelet gör dig nyfiken och sugen på att prova själv så finns möjligheten att göra det med en av våra fina bonusar efter artikeln.

Namn: Sparks
Utvecklare: NetEnt
RTP (Return To Player) One Way: 96,56 %
RTP (Return To Player) Both Ways: 96,54 %
Lägsta insats: 2 kronor
Högsta insats: 4000 kronor
 

Sparks

Sparks är en gnistrande spelautomat från de svenska utvecklarna NetEntertainment och det är en spännande automat på många sätt. Grafiken i Sparks är färgglad, lugn och vacker. Den ger nästan känslan av att befinna sig under natthimlen i något magiskt fantasy-landskap. Symbolerna med lägre valör utgörs av 10, J, Q, K och A, snyggt gjorda med temat Sparks. De högre valörerna utgörs av olika “energiexplosioner” som också passar bra in på temat. Ljudeffekter i Sparks saknas nästan helt.När man snurrar hjulen möts man endast av ett svagt klickljud, i övrigt så är hjulen helt ljudlösa ända tills någon av wild-symbolerna dyker upp eller att man får en vinstrad. De ljuden gör dock inte heller något större väsen av sig. Detta tillsammans med den oerhört lugna bakgrundsmusiken ger spelet en nästan sövande effekt. Med ett namn som Sparks och energiliknande symboler hade man kanske väntat sig ett spel med mera fart och energi, men trots att spelet saknar fart så bjuder den ändå på ett par intressanta funktioner.

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Win One Way eller Win Both Ways

I Sparks så är valet helt och hållet ditt. När du startar spelet så får du själv välja om du vill att vinster endast ska ges ut från vänster till höger eller att vinsterna ska räknas från båda hållen. Om du tröttnar på ditt val så byter du enkelt under spelets gång med knappar nere i högra hörnet.

Expanderande och klonande Wilds

Här är funktionen som förklarar de första raderna på denna sida. Precis som i Starburst så finns här en expanderande wild-symbol och precis som i Twin Spins så ser den till att klona närliggande symboler. En garanterad vinst.
Expanderande wilds finns på hjul 2 och 4 och har när de visar sig en chans att inte expandera alls, expandera bara uppåt, bara nedåt eller åt båda hållen, symboler bredvid wild kommer sedan att klonas. På alla hjul hittas även en vanlig wild-symbol som varken expanderar eller klonas.

Relevanta nyheter