Twin Spin

Twin Spin Slot

En ny klassiker

Med funkig musik, blinkande lampor och välgjorda ljudeffekter och dessutom alla de klassiska slotssymbolerna bjuder Twin Spin din fantasi på en resa hela vägen till ett dåtidens Las Vegas i nytappning då spelet även bjuder på en del moderniteter.

Namn: Twin Spin
Utvecklare: NetEnt
RTP (Return To Player): 96,6%
Lägsta insats: 2,50 krona
Högsta insats: 1250 kronor
 

Twin Spin – Spelet

Twin Spin är en spelautomat från NetEntertainment med 5 hjul och 3 rader och erbjuder inte mindre än 243 sätt att vinna på. Det vill säga att spelet saknar de klassiska vinstlinjer som de flesta andra spelautomater på nätet har. I Twin Spin räcker det istället med att samma symbol dyker upp på efterföljande hjul, oavsett placering, för att få en vinst. En kul funktion som dessutom gör att det är enklare att själv se när man lyckats pricka in en vinst, innan spelautomaten talar om det för en.
Twin Spin bjuder på alla de klassiska symbolerna från de gamla enarmade banditena. Symbolerna med högst värde representeras av diamanter, 7:or, körsbär och klockor och symbolerna med lägre värde är hämtade från helt vanliga spelkort och består av 10, J, Q, K och A. Spelet har även en Wild-symbol som agerar substitut för de övriga symbolerna.

Spelet saknar funktioner som man kanske är van vid sedan tidigare erfarenheter vid spelautomater på nätet. Scatter-symboler, free spins och Bonus lyser med sin frånvaro och istället bjuder spelet på en helt unik funktion.

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Twin Spin – Funktionen

Istället för Bonus, Scatter och free spins-funktioner så har istället Twin Spin en funktion som gör att i varje snurr så paras 2 hjul ihop sig och kommer således garanterat att visa samma symboler. Har man tur så kommer de hjulparen att sprida sig till flera intilliggande hjul, i undantagsfall så sprids det till alla fem hjul och om man då inte bara får symboler av lägsta valör så är man i princip garanterad en storvinst, eller till och med en megavinst.

Relevanta nyheter